085 30 36 429

Onze Visie

Faillissementadvocaat.nl is in het leven geroepen met het doel om hulp bij een faillissement transparant en toegankelijk te maken. Ondernemers hoeven zich absoluut niet beschaamd te voelen om hulp te vragen wanneer hun onderneming zich in zwaar weer verkeerd. Wij geloven dat tijdige hulp bij een faillissement ervoor zorgt dat veel extra problemen voorkomen kunnen worden en dat de ondernemer zijn of haar leven weer snel op de rit heeft.

Onze Missie

Het is onze missie om ondernemers bij te staan en te helpen op een manier die voor de ondernemer geschikt is. We bieden ze heldere informatie over de verschillende aspecten van een faillissement en voor sommige ondernemers is dat voldoende om verder te kunnen. Voor de ondernemers die behoefte hebben aan persoonlijke rechtshulp staan we klaar om ze te ondersteunen in hun zaak. Dit kan plaatsvinden in de vorm van advisering, maar ook in de vorm van bijstand door een ervaren advocaat.

Onze geschiedenis

2007
DE OPRICHTING

In 2007 zijn we begonnen met het verlenen van hulp bij faillissementen. Onze gedachte is van het begin af aan geweest dat waarde voor de klant gecreëerd wordt wanneer we ze de informatie en/of bijstand verlenen waar ze zelf op dat moment behoefte aan hebben. Klanten verschillen één voor één en ons aanbod daarom ook.

 

2010
GROEI EN ERVARING

Door van onze klanten te leren en ons aanbod daarop aan te passen zijn we steeds een beetje beter geworden. Dankzij dit essentiële leerproces kunnen we klanten precies bieden wat ze nodig hebben. Dit is bij alle vormen van juridische dienstverlening van belang, maar misschien wel in het bijzonder bij bijstand in een faillissement. Naast zakelijke belangen spelen er namelijk ook veel persoonlijke belangen mee.

2017
EN WAAR STAAN WE NU?

Met inmiddels tien jaar ervaring achter de rug zijn we trots op de tot nu toe geboekte resultaten. Wel blijven we altijd op zoek naar manieren om onze diensten een nóg betere ‘fit’ te laten zijn voor onze klanten. We blijven ons richten op het uitgeven van goede, begrijpbare informatie en het bieden van toegankelijke rechtsbijstand wanneer dat nodig is.

Aan de ondernemer in zwaar weer: “Geen zorgen, wij zijn er voor je.”

25
voltooide projecten
10
jaren ervaring
96%
tevreden klanten

Ons team van professionals

die je graag bijstaan

DRIES BELJON
SENIOR ADVOCAAT
PAUL VAN DEN BERG
SENIOR ADVOCAAT
Kunnen we je helpen?